Sneak peek

Astene, Pauwshof 17 € 336 000

Woning Te koop

Mooie halfopen woning te Astene

3 228 m² Ref.3282840
Gent, Forelstraat 124 € 470 000

Woning Te koop

Ruime woonst nabij Gent centrum!

4 196 m² Ref.3251315

Wim Lanneau heet u van harte welkom !

Kom van alles te weten over ons kantoor en maak kennis met ons aanbod aan vastgoed en dienstverlening.

Bij ons vindt u geen klassieke kantoor mentaliteit, wij leveren maatwerk naargelang de noden van onze (toekomstige) cliënten. U wilt immers toch ook dat één van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven vlekkeloos en professioneel verloopt én met aandacht voor uw belangen? LANNIMMO beschikt over een jarenlange ervaring in de sector en staat klaar om u met raad en daad bij te staan.

Daarnaast maken wij er een erezaak van om onze cliënten persoonlijk bij te staan van begin tot eind, met één vast aanspreekpunt zodat u een echte vertrouwensrelatie kan opbouwen zonder van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Als kleinschalig kantoor zijn wij in staat om u een hoogstpersoonlijke service te verlenen, op maat van uw specifieke behoeften.

Daarenboven beschikt LANNIMMO over een uitgebreid en performant netwerk van contacten en middelen om uw zoektocht naar een woning of koper van uw vastgoed tot een goed einde te brengen. Wij staan hierbij garant voor een martkconforme prijs gekoppeld aan deskundig advies.

Wij zijn dus dag na dag voor de volle 100% actief op zoek naar uw droomeigendom of naar de geschikte koper van uw pand.

Ons volledig aanbod aan vastgoed, kan u 24 u op 24 u, 7 dagen op 7, raadplegen op deze website die in realtime up-to-date gehouden wordt. Krachtige zoekfuncties en overzichtelijke informatiepanelen doen uw zoektocht efficiënt en aangenaam verlopen.

U kan bij ons ook terecht voor het opmaken van energieprestatiecertificaten (EPC).

Wij wensen u alvast veel succes toe met het vinden van het pand van uw dromen.

Wim staat voor je klaar om op zoek te gaan
naar het ideale eigendom

Meld hem je zoekwensen en hij zoekt met je mee

Registreer nu uw zoekwensen